FC Midtjylland tapte toppkamp – Larvik

FC Midtjylland tapte toppkamp

FC Midtjylland stod med plettfri statistikk i egen hall før Randers kom på besøk lørdag ettermiddag. Den fikk seg en sprekk. Randers vant kampen 31-26.

Larvik drar til Danmark på onsdag for å forberede seg til den første kampen i Hovedrunden i Champions League som spilles på fredag. Det gjør det ekstra spennende å følge motstanderens kamper og form en ukes tid før det braker løs.

I ettermiddag kom FCM dårlig i gang og ble nødt til å ta time out på stillingen 4-7. Det bedret seg mye etter den, og til pause var stillingen 13-14. I andre omgang fortsatte stillingskrigen og FCM ledet to ganger- 23-22 og 24-23. Men derfra og ut gikk det meste i stå for hjemmelaget, og Randers vant siste del av kampen 8-2.

FCM har tapt sine to siste kamper i ligaen og møter Slagelse på bortebane på onsdag. To dager før kampen mot Larvik.

Larvik drar til Oslo for å møte Njård på tirsdag, før laget tar båten til Danmark på onsdag morgen.