Se Itxako live på nett i kveld – Larvik

Se Itxako live på nett i kveld

De som ønsker å ta en titt på en av våre motstandere i Champions League kan skru på pc ‘n kl.19.00 i kveld.

Larvik møter Itxako i Arena Larvik søndag 12. februar. Dersom du er nysgjerrig og ønsker å ta en titt på fjorårets finalemotstander 11 dager før kampen i Larvik, bør du se toppkampen i den spanske ligaen mellom Bera Bera og Itxako klokken 19:00. Kampen overføres på Itxakos hjemmeside.

Før kampen står Itxako med 14 strake seiere i ligaen. I helgen ble bunnlaget Feve BM Gijon knust 32-14 i Estella. Motstander Bera Bera har så langt avgitt fem poeng og må vinne denne kampen for å holde kontakt, med et så langt, overlegent Itxako.

Da lagene møttes på Itxakos hjemmebane i den andre serierunden endte det med en knepen seier på 27-26 til Itxako.

Kampen er annonsert på denne linken: Bera Bera- Itxako og starter klokken 19:00.