Seier med bismak – Larvik

Seier med bismak

Tine Stange (bildet) av banen med skade da Larvik slo Njård borte tirsdag kveld.

Larvik vant kampen mot Njård 23-29, men det som stjal all oppmerksomhet etter kampen var Tine Stanges skade. Ca halvveis ut i andre omgang skjedde den uheldige episoden.

-Jeg så ikke helt hva som skjedde i situasjonen, men det som er klart er at Tine Stange har pådratt seg en skade som må undersøkes nærmere før vi kan si hvor alvorlig det er, sier trener Tor Odvar Moen.

Kampen mot Njård blei en heller middelmådig affære. Første omgangen blei preget av mange brente sjanser for Larvik, men takket være brukbart forsvarsspill, kunne man gå til pause med en ledelse på 14 mot 11.

-Andre omgang blir naturlig nok preget av det som skjer med Tine, og jentene gjør det de må for at vi skal vinne ganske enkelt mot Njård, oppsummerer trener Moen. Linka (Linn-Kristin Riegelhuth Koren red.anm.) gjør en god kamp i dag, og scorer vel stort sett på alle sjansene sine. Det lover bra for fortsettelsen av sesongen og gjør henne til vår beste spiller i dag, avslutter Tor Odvar Moen.

Nå venter FC Midtjylland borte for Larvik på fredag, og jentene setter seg på ferja allerede onsdag morgen.

Kampfakta foreligger dessverre ikke, da oppdateringene fra Njårdhallen ikke er fullstendige.