Drømmeåpning! – Larvik

Drømmeåpning!

Larvik fikk en drømmeåpning på Hovedrunden, og for Isabel Blanco ble det et herlig gjensyn med sin gamle hjemmebane.

Det er ikke ofte FCM gir fra seg poeng i egen hall, og det er ikke så mange ukene siden at Viborg måtte se seg kraftig slått i Ikast. I kveld var de rett og slett sjanseløse mot aggressive larvikjenter som ville vinne en hver duell.  Som så mange ganger før var oppskriften et godt forsvar og en fantastisk Cecilie Leganger helt bakerst.

I tillegg var angrepsspillet variert og godt, spesielt i første omgang, og en ekstra ros for godt undertallsspill. Den delen av kampen vant Larvik 4-1.

Karoline Dyhre Breivang tok ansvar fra distanse, noe som så ut til å komme som en gedigen overraskelse for FCM. Linn J. Sulland hang seg på, og varierte fint med gode innspill til Isabel Blanco og skudd i mål. Isabel var strålende på linja og kom fra kampen med fem mål og en rekke 7-metere.

– Jeg har tenkt så lenge på denne kampen, og hvordan det ville bli å komme tilbake, forteller en strålende fornøyd Isabel Blanco. Jeg er så utrolig glad på lagets vegne, men også veldig fornøyd med at jeg lyktes så godt i mitt eget spill i begge ender av banen.

Målscorere for Larvik:
Linn Jørum Sulland 6, Isabel Blanco 5, Karoline Dyhre Breivang 5, Kari Mette Johansen 4, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3 og Tine Rustad Kristiansen 3.
Øvrige fakta:
Tilskuere: 2010
Utvisninger: Larvik 4 x 2. FCM 1 x 2.

(Larvik)