Fantastisk støtte – Larvik

Fantastisk støtte

De 70-80 tilreisende Larvik-supporterne som hadde tatt turen til Ikast ga laget ekstra medvind under kampen mot FCM.

Cecilie Leganger var en av de som lot seg begeistre av støtten de gav.
-Det var helt fantastisk å føle den støtten våre tilhengere ga oss underveis i kampen, sier en meget glad Cecilie Leganger. Det gir så mye ekstra energi, de skal vite at det betyr noe. Jeg er på vegne av laget og meg selv, utrolig takknemlig for at de stiller opp for oss på denne måten. Jeg merket det ekstra godt i første omgang, for da stod jeg i målet rett ut for der de satt. Nå håper jeg at vi kan få den samme «medvinden» i Arena Larvik neste søndag når Itxako kommer på besøk, avslutter Cecilie.

Larvik møter Itxako søndag 12.februar kl.16.45 i Arena Larvik. Skaff deg billetter HER