Tilbake hos Hunulvene – Larvik

Tilbake hos Hunulvene

Hovedrunden i Champions League drar i gang i Ikast i kveld med kamp mot FCM, populært kalt Hunulvene. For Isabel Blanco blir det en meget spesiell opplevelse.

Det er en av de mest populære spillerne i klubben som vender tilbake i kveld. Publikummet i Ikast falt pladask for hennes evne til å fighte og sloss uansett tid og stilling.
-Jeg spilte i klubben i 10 år, så det er klart at det kommer til å være mange følelser med i bildet når vi løper inn i Ikast Brande Arena i kveld, forteller Isabel. Det blir jo unektelig litt rart å skulle være motstander i en hall hvor jeg har spilt rundt 300 kamper. Men, nå er jeg larvikspiller og det er jeg stolt og glad for, og jeg skal gjøre alt som står i min makt for at vi skal gå ut av kampen på med to poeng.

Fighteregenskapene til Isabel kommer garantert godt med når lagene møtes i kveld. I de internasjonale kampene er suksess i duellspillet forskjellen på vinn eller forsvinn.
-FC Midtjylland har klassespillere på alle plasser, understreker Isabel. I troppen er stort sett samtlige aktuelle for landslagene i de nasjonene de representerer. Det danske landslaget henter mange av sine profiler i FCM. De har noen skikkelige vinnerskaller i laget, først og fremst representert ved Linnea Torstenson, svensk landslagsspiller og kåret til Euro 2010′ s mest verdifulle spiller.  I den kategorien hører også Lærke Møller til, men hun ser vi nok ikke på banen i kveld, i og med at hun pådro seg en skade i kneet for et par uker siden.Vi må også se opp for bakspiller Trine Troelsen. Hun er en målmaskin og befinner seg alltid blant de mestscorende i den danske ligaen, avslutter Isabel.

Larvik stiller en tropp på 13 spillere til kampen i kveld. Tine Stange er som kjent skadet og uaktuell til kampen. Tonje Larsen stod over på grunn av sykdom mot Njård. Hun er tilbake og klar til kamp i kveld. Det er også Cecilie Leganger, som heller ikke var med på tirsdag.

Kampen starter kl.18.30 og sendes direkte på TV2 Sport. Dersom du er i Larvik kan du se kampen sammen med andre larviksupportere på Tic Tac Sportspub.