Langt skadeavbrekk for Tine Stange – Larvik

Langt skadeavbrekk for Tine Stange

MR-undersøkelsene av kneskaden som Tine Stange pådro seg i kampen mot Njård forrige tirsdag viser dessverre at hun mister resten av inneværende sesong og deler av neste.

MR-undersøkelsen av Tine Stanges skade viser at hun har pådratt seg en skade både på fremre korsbånd, indre sidebånd og ytre menisk i høyre kne.

Behandlingen av disse skadene er allerede i gang, og består først i ca. 6 uker med sidestabiliserende skinne for at sidebåndet tilheles, før operativ rekonstruksjon av fremre korsbånd kan utføres, sannsynligvis i kombinasjon med reparasjon/ fjerning av meniskskaden.

Endelig tidspunkt for og detaljer i den operative behandlingen styres av behandlende ortoped. Etter vellykket fremre korsbåndsrekonstruksjon er det vanlig å regne med en opptreningsperiode på 8-10 måneder før full retur til denne typen idrett, for Tines del betyr dette forhåpentligvis håndballspill rundt nyttår neste sesong.

(Larvik)