Flere langsidebilletter til salgs – Larvik

Flere langsidebilletter til salgs

Torsdag ettermiddag ble ca. 300 langsidebilletter lagt ut til salgs til kampen på søndag.

Firepoengs kamp
Larvik tar i mot Itxako til en meget viktig kamp i Hovedrunden i Champions League. Itxako tapte sin første kamp, hjemme i Estella sist lørdag. Larvik har med det, muligheten til å lage en luke på 4 poeng ned til en av sine argeste konkurrenter i kampen om avansement til semifinalene i april.

Trenger støtte fra publikum
Til det trengs det hjelp og støtte fra tribunene, på samme måte som ble gitt av de tilreisende supporterne i Ikast sist fredag.
-I Ikast fikk vi føle hvor viktig det er med støtte fra publikum, forteller Tor Odvar Moen. Det var vel ca. 80 av våre supportere som var på plass, og de eide arenaen. Jentene la godt merke til stemningen de laget, og de var veldig takknemlige for det. Jeg håper vi kan gange opp det antallet med minst 30 på søndag. Det ville i så fall gitt oss et enormt løft i kampen om to poeng, og et godt utgangspunkt for fortsettelsen, avslutter Moen.

Kjøp billetter HER