Vi reiser til Larvik for å vinne! – Larvik

Vi reiser til Larvik for å vinne!


Itxakos venstrekant, kroatiske Maja Zebic er optimist før kampen i Larvik.

Stod ikke i mot
Dette forteller hun i et intervju til den offisielle Champions League siden ehfcl.com.
-Vi visste at Györ ville være en formidabel motstander i den første kampen. Vi følte at vi var godt forberedt, men vi klarte rett og slett ikke å demme opp for deres beste trio, Görbicz, Løke og Lekic, i tillegg var Lunde Haraldsen utrolig god mellom stengene. Vår trener Ambros Martin, ba oss om å glemme denne kampen så kjapt som mulig og rette blikket mot kampen i Larvik.

Godt forberedt mot Larvik
Zebic understreker at det vil kreve en god del disiplin for å knekke Larvik.
-Larvik er et meget solid lag. Vi har brukt hele uken til å forberede oss på det som venter, og vi reiser ikke til Larvik for å tape! Klarer vi å demme opp for det høye tempoet de liker å spille i, inkludert deres kontringer, stiger sjansene våre betraktelig, avslutter en optimistisk Zebic

Larvik-Itxako søndag 12. februar kl.16.45 i Arena Larvik. BILLETTER