Ønsker mange gjester på bursdagsfeiring – Larvik

Ønsker mange gjester på bursdagsfeiring

I ettermiddag spiller Larvik første hjemmekamp i Hovedrunden i Arena Larvik og Tine Rustad Kristiansen håper på mange gjester i sitt "bursdagsselskap".

-Ja, det hadde vært veldig artig med mange folk på tribunene i dag, sier Tine. Jeg kan ikke love kake til alle, men jeg kan love at vi skal gi alt vi har for to poeng til Larvik. I den første kampen i Ikast merket vi godt den støtten vi fikk fra de tilreisende. Det ga oss en liten «hjemmebanefølelse» som var god å ha i løpet av de 60 minuttene det stod på. Det betyr mye for oss. Stort publikum, stor stemning og to poeng er det jeg ønsker meg aller mest i dag, sier Tine avslutningsvis.

Larvik Håndballklubb gratulerer en av sine trofaste så mye med dagen, og håper at alle ønskene blir oppfylt! Vi gratulerer også tvillingsøster og Oppsal-spiller Kine med dagen!

Tine er an av spillerne med lengst fartstid i klubben, og hun har akkurat signert en ny 3-årsavtale med klubben.  Hun er inne i sin 10. sesong med Larvik. Hun har spilt 382 kamper og scoret 1352 mål for Larvik hittil. Tine har vunnet 9 NM-gull, 8 seriegull, Champions League og Cupvinnercupen (2 ganger) med Larvik, samt EM-gull  med Norge i 2008

Larvik-Itxako søndag 12.februar kl.16.45. BILLETTER

PS!

Vi avslører aldri en kvinnes alder!