Spennende kamp – Larvik

Spennende kamp

Bursdagsbarnet Tine R. Kristiansen (bildet) var avgjørende da Larvik spilte uavgjort 23-23 mot Itxako fra Spania.

Det blei en ordentlig spennende kamp da fjorårets finalemotstander kom på besøk til Arena Larvik. Itxako tok kommandoen fra start i kampen og førte med et par mål stort sett hele omgangen. Mot slutten av omgangen klarte imidlertid de regjerende mesterne og kjempe seg tilbake, og Linn Jørum Sulland sørget for at lagene gikk til pause med 10-10.

I andre omgang byttet begge lag på å lede kampen, og til slutt stod det uavgjort 23-23. Mange vil nok mene at Larvik hadde fortjent en sjanse til å avgjøre kampen på slutten, men slik gikk det ikke.

-Jeg syns jentene gjøre en god forsvarskamp i dag, sier trener Ole Gustav Gjekstad. Vi står bra bakover, men framover blir det litt for unøyaktig og vi brenner for mange sjanser. Uavgjort er bedre enn tap, men jeg syns vi skulle fått sjansen til å avgjøre kampen på slutten, avslutter en diplomatisk Gjekstad.

Dagens bursdagsbarn Tine Rustad Kristiansen gjorde en god kamp for Larvik og blei fortjent kåret til Larviks beste spiller. Sammen med Isabel Blanco var hun direkte årsak til at Larvik klarte å snu kampen etter en litt treg start. Tine og Isabel blei også Larviks toppscorere med 5 mål hver.

Neste helg venter en tøff bortekamp mot Gyør i Ungarn, men før det tar Larvikjentene turen til Fredrikstad på onsdag for å spille kamp i Postenligaen. Neste hjemmekamp i Arena Larvik er onsdag 22. februar. Da kommer Tertnes på besøk, og kampen starter kl. 19.00.