Obligatorisk med e-cup fotball – Larvik

Obligatorisk med e-cup fotball

I ettermiddag gjennomførte Larvik siste trening før slaget i Györ i morgen. Den ble som vanlig innledet med den tradisjonelle e-cup fotballen.

Skal vi dømme etter stemning og innsats i Magvassy Sport Center i dag, skal det ikke stå på innsats og tæl når Larvik entrer parketten i morgen kl.17.15.

Treningen startet med den tradisjonelle e-cup fotballen som oppvarming. Den har hengt i en tynn tråd i det siste, siden Ole G ikke er noen tilhenger av den sporten som oppvarming. Presset har allikevel blitt så stort på sjefen at han har forstått at det er til hans eget beste at den blir gjennomført. Man tuller ikke med tradisjonene!

 Som vanlig vant den eldre garde over ungdommen. Ganske utrolig, da de eldre måtte slite med Ole G på laget, mens ungdommen hadde en ung og sprek fysioterapeut i sine rekker. Med tanke på resultatet har vi valgt å ikke nevne sistnevnte ved navn. Før kampen hadde vi mer enn gjerne spilt noen kroner på de unge, for vår fysio så meget lovende ut under tilsvarende aktivitet i Ikast for 14 dager siden. I ettertid er vi ekstremt glad for at vi ikke lot oss friste.

To av aktørene på det unge laget, Amanda og Thea var mildt sagt fortvilet etter kampen.
-Vi trodde jo at vi hadde funnet gull. Vi hadde jo fått med oss en som var aktiv på fotballbanen bare for noen få år siden, mens de eldste fikk med seg en fyr midt i 40-åra. Herregud så feil en kan ta. Vi klarte ikke engang å score et eneste mål i løpet av femten minutter, avslutter den slagne duoen.

Vi som så oppgjøret fra sidelinjen føler med de unge og lover å heie på dem når matchen fortsetter i Spania til helgen.