Dagens navn er Linn – Larvik

Dagens navn er Linn

I kveld møtes topp 3 på scoringstoppen i Postenligaen. Felles for de tre er fornavnet Linn. En av disse kan også slette en 8 år gammel klubbrekord.Etter 17 serierunder topper Tertnes-spiller Linn Gossé lista over de mestscorende i Postenligaen med 93 mål. Tett bak følger Linn Jørum Sulland og Linn-Kristin Riegelhuth med 90 mål. Det hører med til historien at Sola-spiller Nina Stokland også har 90 mål så langt i sesongen. Uansett, vi tror neppe at tre spillere med samme fornavn har inntatt topp tre noen gang tidligere.Kan ta rekord

Linn-Kristin Riegelhuth er på vei mot klubbrekord for antall scoringer i eliteseriesammenheng. Hun hadde sjansen til å ta denne fra Lina Olsson Rosenberg sist onsdag mot Fredrikstad, det lyktes ikke.
Lina står med 1281 mål, en rekord hun har hatt i 8 år. Linka klarte fire mål sist- det betyr at hun nå er opp i 1278 mål. Passerer hun fire mål så er rekorden er hennes. Vi nevner at snittet hennes er nærmere 6,5 scoring pr. kamp.

Dette er den enste klubbrekorden hun mangler. Fra før topper hun listene i Champions League, Cupvinnercupen, Champions Trophy, Cupen (NM) og Sluttspillet, og er selvfølgelig Larviks mestscorende spiller gjennom tidene.

 Larvik-Tertnes kl.1900 i Arena Larvik. BILLETTER