Seriemestre 2011/2012!!! – Larvik

Seriemestre 2011/2012!!!

Storhamar hjalp Larvik til klubbens 14. seriemesterskap da de beseiret Byåsen i Trondheim. Larvik gjorde jobben og vant 37-21 over Stabæk.

Etter et noe overraskende resultat i Trondheim kunne Larvikjentene slippe jubelen løs og feire klubbens 8. seriemesterskap på rad, en uke tidligere enn forventet.

-Det var overraskende at vi kunne feire seriegull allerede i dag, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. Vi hadde regnet med at det først blei klart neste onsdag, men det er veldig deilig at det allerede er i boks. Nå kan vi konsentrere alt rundt de to hjemmekampene i Champions Leauge og sørge for at vi blir klare for semifinalen, fortsetter en fornøyd trener. Det sitter jenter her med skapet fullt av seriegull og andre medaljer, og for andre er det første gangen. Men det å ta seriegull er alltid like gøy, og det er en stor prestasjon jentene gjør. Det ligger mye trening og hardt arbeid bak dette, sier Gjekstad.

Kampen mot Stabæk blei som tidligere i sesongen vunnet med kalassifre. Etter å ha ledet 18-13 til pause skrudde Larvik opp et par knepp i andre omgang og til slutt blei det seier 37-21.

-Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan jentene gjennomfører kampen på i dag, sier Ole Gusatv Gjekstad. Jeg syns hele laget spiller bra og vi får satt bra fart på det og får mange avslutninger og mål fra både strek og kant. Spesielt syns jeg Thea Mørk gjør en veldig god kamp på kanten, fortsetter trenern. Det er veldig gledelig at vi får til angrepsspillet mye bedre i dag. Det er jo det vi har slitt litt med i det siste, og 37 mål er det lenge siden vi har scoret i en kamp. All honør til jentene for en veldig bra gjennført kamp, avslutter Gjekstad.

Nå venter FC Midtjylland for Larvik på søndag. Kampen starter kl. 16.45 i Arena Larvik. Deretter kommer Flint på besøk onsdag 7. mars i sesongens siste hjemmekamp i Postenligaen. Da vil det bli stor fest med feiring av seriegullet og forhåpentligvis utdeling av medaljer. Og lørdag 10. mars kommer Gyør på besøk. Det blir med andre ord en uke spekket med høydepunkter i Arena Larvik.