Vi vil ha deg på kamp! – Larvik

Vi vil ha deg på kamp!

Det er knyttet store forventninger til kampene som spilles i pulje 1 på søndag. Dersom utfallet av kampene går i favør av Larvik, kan semifinaleplassen være i boks søndag rundt kl.1845. 

Spennende søndag

Larvik tar i mot FC Midtjylland kl.1645 i Arena Larvik. En halv time senere starter oppgjøret mellom Györ og Itxako. Begge kampene er av meget stor interesse for alle som følger Larvik. Dersom Larvik vinner sin kamp, og Györ tar poeng mot Itxako, er Larvik sikret plass i semifinalene i Europas fornemste turnering for klubblag.

Trenger støtte fra tribunen

Tor Odvar Moen vet hva det vil si å spille i en hall med trøkk og hva det betyr for laget.

-Det betyr utrolig mye å kjenne publikums støtte i ryggen. Vi har noen opplevelser av det i Arena Larvik, og det blir et samtaleemne i gruppa hver gang det har skjedd, fordi det er så vanvittig artig å spille med de rammene rundt kampene. Det betyr mer for laget enn mange kanskje tror. Derfor er det vårt største ønske at så mange som mulig finner veien til Arena på søndag.

Turneringspartnerklubbene får billetter til kampen

-Vi bør «slå på stortrommen» så godt vi kan og forsøke å mobilisere alle lag som ikke spiller. Color Line og Larvik Håndballklubb spanderer GRATIS inngang på alle spillere og trenere knyttet til lagene. Kampen starter kl. 16.45 og blir sendt på TV2 hovedkanalen., avslutter Tor Odvar.

Dersom du spiller eller er medlem i en av disse klubbene bør du snarest kontakte klubben din og be om billett. Det er fortsatt noen timer igjen til kamp!

 

Turneringspartnerklubbene er:

Tjølling, Kvelde, Nesjar, Halsen, Hedrum, Stag, Fram, Kragerø, Urædd, Hei, Bamble, Herkules, Pors, HG Gokstad, STIF, Vear, Stokke, Runar og Sandefjord Håndball.

 

Larvik-FC Midtjylland søndag 4. mars kl.1645 i Arena Larvik. BILLETTER