Støtt Krafttak mot Kreft på onsdag – Larvik

Støtt Krafttak mot Kreft på onsdag


Krafttak for Kreft pågår i uke 10 og 11, og siden Kreftforeningen er en av Larvik HK sine samarbeidspartnere ønsker vi å støtte denne viktige aksjonen. I tillegg er dette kvelden hvor Larvik får overrakt trofe og medaljer som nybakt seriemester. Vi gir fri inngang i Arena Larvik til alle som kommer til kampen mot Flint Tønsberg onsdag 7. mars kl. 19.00.

Til denne kampen må publikum derimot betale for å komme ut av hallen etter kampen! Og alle inntektene fra utgangen går uavkortet til Krafttak mot Kreft.
Vi vil stå med bøsser ved alle utgangene og oppfordrer alle til å betale mye for å komme ut av hallen etter kampen!
Det betyr at det ikke vil være noen slags form for billettsalg til kampen. Sponsorer og sesongkortinnehavere vil tilgang til sine plasser i Arena Larvik.

Viktig formål

Temaet for årets Krafttak mot kreft aksjon er dermed forskning på kreftformer få overlever.
– Å øke forskningen på kreftformer få overlever vil gi håp for mange kreftpasienter og deres pårørende. På sikt vil dette komme oss alle til gode. Jo mer vi forsker i dag, jo flere vil overleve kreft i fremtiden, sier aksjonsleder i Kreftforeningen Morten Wien.

Mer informasjon om årets aksjon HER

Medaljeseremoni
Sist onsdag ble Larvik seriemester for 14. gang i klubbens historie. Etter kampen mot Flint Tønsberg vil Norges Håndballforbund overrekke trofe og medaljer til de nybakte seriemesterne.