Karo til 300 – Larvik

Karo til 300


Karoline Dyhre Breivang runder 300 obligatoriske kamper for Larvik HK når Larvik tar i mot Flint onsdag kveld.

Karoline forlot Stabæk etter sesongen 2004/2005- en sesong hvor Larvik vant sin første, av i alt tre internasjonale titler, med seieren over Podravka i finalene i Cupvinnercupen.

Foran 2005/2006 sesongen gjennomgikk laget store endringer. Kristine Duvholt Havnås la opp, Katja Nyberg dro til Krim og Vigdis Hårsaker reiste hjem til Trondheim og Byåsen. Samtidig valgte klubbens daværende, og nåværende hovedtrener, Ole Gustav Gjekstad å søke nye utfordringer i Drammen etter 7 år i front i Larvik.

Karoline var ikke den eneste etablerte spilleren som ble hentet inn foran sesongen, men helt klart den mest erfarne. Med såpass markante endringer i troppen var det mange som var spente på hvordan fremtiden ville bli. Resultatet av det har alle sett. Klubben har marsjert videre, og Karo har vært en viktig bidragsyter til fremgangene klubben har hatt.

Karo har lagt ned mye jobb for klubben i sine sesonger her. Hennes bidrag har ikke alltid vært synlig for omgivelsene utenfor klubben, men alle som står laget nært vet hvilken betydning hun har hatt for resultatene som har blitt oppnådd. Hun har tatt til seg alle roller hun har blitt tildelt. De to siste sesongene danner et godt bilde av det. I forrige sesong, da klubben gikk til topps i Champions League, bekledde hun en rolle som enklest kan beskrives som ren forsvarsspiller, mens hun i inneværende sesong har fremstått som en av lagets viktigste offensive brikker.
Karo har rent scoringsmessig hatt en av sine aller beste sesonger i klubben, med 101 scoringer så langt denne sesongen. 2007/08 var hennes beste år i målprotokollen for Larvik (136 mål). Godt spill i klubbdrakten i høst var med på å gi Karo en nesten lik rolle i det norske landslaget som ble verdensmestere i Brasil i desember.

Summen av dette ga henne en meget fortjent pris som Årets lagspiller under Idrettsgallaen på Hamar i januar.

Vi gratulerer Karo med de første 300!

FAKTA
Karoline Charlotte Dyhre Breivang
Kom til Larvik i 2005 fra Stabæk

Meritter:

Larvik HK:
299 kamper, 642 mål
1 gull i Champions League 2011
1 gull i Cupvinnercup 2008
7 seriegull
6 NM-gull
7 sluttspillvinner

Landslaget:
Debut: 30.11.2000 mot Ungarn
Landskamper/mål: 242/399
OL-gull 2008
VM-gull 2011
EM-gull 2004, 2006, 2008, 2010

Personlig:
Idrettsgallaen: Kåret til årets lagspiller for 2011.

Larvik-Flint, onsdag 7. mars kl.19.00 i Arena Larvik.

Husk!
I dag støtter vi alle en viktig sak.
Fri inngang til kamp, mot et bidrag til Krafttak mot Kreft når du forlater Arena Larvik.