Klare til kamp – Larvik

Klare til kamp


Utgangspunktet for kampen mot Györ er meget enkelt for Larvik. Vinn og håpet lever- tap og det er over.

Tror på seier
Larvik har hatt noen «små» matchballer i Hovedrunden de siste ukene, men har ikke maktet å smashe dem i bakken. Nå er det ingen vei tilbake- kun seier er godt nok. Selv med seier må det ventes i noen timer, for Larvik vil i så fall være avhengig av at FCM avgir poeng mot Itxako i Spania.

Larviks Tor Odvar Moen kjenner realitetene godt, og er klar på at laget har tro på egne ferdigheter i morgen.
-Det kan kanskje høres litt rart ut, men vi føler at vi har havnet i en situasjon hvor vi har alt å vinne. Det er en situasjon vi ikke føler at vi er i så ofte, noe jeg tror kan slå positivt ut. Vi kan gå utpå der og slippe oss 100 prosent løs. Det føles ikke som noe press å måtte vinne. Slik utviklingen har vært i gruppa de siste ukene vil en plass i semifinalene føles som en stor seier for oss, men vi er som nevnt avhengig av andre også.

Sjelden hjemmestatistikk
Larvik har tatt tre av fire poeng på bortebane i Hovedrunden. Så langt har det altså kun blitt ett poeng hjemme i Arena Larvik.
-Det er litt spesielt å stå med ett poeng hjemme etter to kamper, og allikevel ha muligheten til å avansere, sier Tor Odvar. Györ har vært solide så langt, mens vi andre har prestert mer ustabilt. Vi disponerer en mindre stall denne sesongen. Der ligger nok en del av forklaringen på svingningene. Det har blitt veldig mye på noen få over lang tid. Da får våre svake perioder i de internasjonale kampene større konsekvenser. Vi har brukt denne uken til litt restitusjon og taktisk trening. Jeg tror det vil gjøre susen, og vi vil se et hardt kjempende Larvik i Arena lørdag ettermiddag. Vi tror på egne ferdigheter, vi skal handle på instinkt, og gi blaffen i konsekvensene, avslutter Tor Odvar.

Fullt hus
Rammen rundt kampen blir fantastisk. Det er omtrent ikke et ledig sete i hallen. Fredag formiddag ble 1000 ståplasser lagt ut til salgs.

Larvik-Györ, lørdag 10.mars kl.16:45 i Arena Larvik. Dørene åpnes kl.15:15.

Billetter