Trivelig mandag på Spenst – Larvik

Trivelig mandag på Spenst


Det var mange blide ansikter å se da Larvik samlet sine trofaste samarbeidspartnere til lunsjmøte på Spenst Langestrand.

Senterleder Tom Erik Oxholm sa det vel klarest, da han fortalte at han på fredag var usikker på om dette ville bli gravøl eller feststemning.
Den gode kampen mot Györ og avansementet til semifinalene i Champions League sørget for at det ble det siste.
Sponsortreffet innledet med en lett lunsj. Vanligvis benyttes de lunsjene til å knytte kontakter og skape businessmuligheter internt i Sponsorfamilien, men denne gangen mistenker vi at lørdagskampen var det største samtaleemnet.
Resten av møtet ble avholdt inne i «Spinningkatedralen» på Langestrand hvor Spenst fikk presentert sine tanker om fremtiden, nå som de har blitt en del av en ny kjede.
Larviks klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen ga en presentasjon av klubbens storsatsing Color Line World Cup Larvik, «barnet» som skal bli verdens største håndballcup i løpet av de neste fire årene.  Det er ikke lite arbeid som er lagt ned rundt dette, og alle fremmøtte fikk nok følelsen av at dette nå faktisk har vokst fra et «hårete» mål til et realistisk prosjekt. Allerede i august 2012 skal det gjennomføres en pilotturnering, og påmeldingen til turneringen starter 15. mars.

I tillegg fikk også tre av klubbens nye samarbeidspartnere presentere seg for de andre i Sponsorfamilien. Reisebyrået Connections som er spesialister på gruppereiser, Radio Tønsberg og JM Norge som er leverandører av hus og leiligheter, fikk alle noen minutter på å fortelle om virksomhetene deres. Velkommen på laget!

Sponsorsjef i Larvik Håkan C. Johansson var meget godt fornøyd med arrangementet.
-Veldig moro at så mange møter opp på treff, og Spenst laget en veldig flott ramme rundt arrangementet. Så får vi håpe at deltagerne ikke er altfor støle i dag. Det er nok ikke alle som har sittet så lenge på en spinningsykkel i det siste. Vi fikk umiddelbart gode tilbakemeldinger på opplegget og vi gleder oss til neste treff hos DnB den 24. mai, avslutter Håkan.

Larvik retter en stor takk til vertskapet fra Spenst Larvik.