22-0-0! – Larvik

22-0-0!

Det var store forventninger i Trondheim til ettermiddagens kamp mellom Byåsen og Larvik. Byåsen hadde satt seg som mål å knekke Larviks lange rekke som ubeseirede mot norsk motstand. Det ble det ikke noe av- Larvik vant enkelt 19-14.

Larvik satte opp en vegg i forsvar i første omgang og bak den stod en storspillende Cecilie Leganger. Larvik holdt Byåsen på 1 mål i 17 minutter. I samme periode scoret Larvik 9 ganger. Den starten ble avgjørende for kampen, for selv om Byåsen knappet noe innpå var det aldri noen fare på ferde. Larvik gikk til pause med ledelse 10-6 og i andre omgang kom Byåsen aldri nærmere enn 3 mål.

Nå skal det sies at begge lag sleit med angrepsspillet gjennom det meste av kampen. Det ble en kamp hvor forsvarsspillet ble en fremtredende faktor, med to meget gode målvakter i hovedrollen. Cecilie gjennomfører en vanntett kamp og var strålende,  i det andre målet kom Terese Pedersen sterkt tilbake etter en vanskelig åpning på kampen. Begge ble fortjent kåret til sine lags beste spillere.

Dermed har Larvik nok en gang levert en prikkfri sesong i Postenligaen med 22 strake seire.Larvik har nå klart den bragden hele 8 ganger i klubbens historie.
Samtidig er bør det nevnes at Larvik også har tatt sin 9. «The Double» denne sesongen.