Slik spilles sluttspillet – Larvik

Slik spilles sluttspillet

I år ligger den en kvalifiseringsplass til Champions League i sluttspillet. De to første lagene går rett til semifinale, mens lagene på plassene 3 – 8 deles i to puljer for å finne motstander til Larvik og Byåsen i semifinalene.

Les reglene for sluttspillet her.

Larvik er som seriemester sikret plass direkte i gruppespillet io EHF Champions League neste sesong. Vinneren av sluttspillet får kvalifiseringsplassen. Vinner Larvik, er det den andre finalisten som får kvalifiseringsplassen.

Lag 3, 6 og 7 i serien danner den ene sluttspillgruppen i kvartfinalen, mens lagene 4, 5 og 8 danner den andre. Kvartfinalegruppene spilles 27., 29. og 30 mars.

  Gruppe 1

Gruppe 2
Nr. 3 Storhamar   Nr. 4 Stabæk
Nr. 6 Vipers Kristiansand   Nr. 5 Tertnes
Nr. 7 Flint Tønsberg   Nr. 8 Gjøvik HK

Vinnerne av de to gruppene går til semifinaler. Trekning avgjør hvilket lag som møter Larvik og Byåsen.

Semifinalene spilles 11. og 14. april. Best plasserte lag i serien spiller borte først. Larvik spiller bortekamp 11. april og hjemme 14. april.

Finalene spilles også som borte- og hjemmekamp, istedenfor at lagene samles på ett spillested, slik det har vært de siste sesongene. Datoene er 25. og 28. april. Best plasserte lag i serien spiller borte først.