Populær SuperWeekend – Larvik

Populær SuperWeekend

 


Larvik Håndballklubbs SuperWeekends har blitt umåtelig populære, og nå er den kommende utgaven som arrangeres i forbindelse med semifinalen mot Buducnost utsolgt. 

SuperWeekend arrangeres i forbindelse med et utvalg av Larviks hjemmekamper. Prosjektet er lagt til rette for jenter i alderen 12-15 år. Oppholdet inneholder tre treningsøkter med Larviks elitespillere som instruktører, to overnattinger og alle måltider, pluss kamp i Arena Larvik.

 I det det ble klart at Larvik var et av de fire semifinalistene i Champions League ble det sendt ut invitasjoner til en ny utgave.
Daglig leder i Larviks nysatsing Larvik Håndballakademi, Lene Rantala er strålende fornøyd med oppslutningen og har vært nødt til å takke nei til en del grupper som har tatt kontakt.

-Vi var litt spent på om denne kom litt for brått på for folk, og at det i tillegg er i starten av påsken, men det kan vi trygt si at det ikke gjorde.  Vi har kapasitet til å ta i mot 63 personer på Sportellet til Halsen IF. Denne gangen var det ca. 100 som gjerne ville komme til oss. Det er aldri gøy å si nei til noen, men jeg kan love at vi kommer tilbake med nye SuperWeekends senere, avslutter Lene.

 

Denne gangen fylles Sportellet til Halsen med deltagere fra Fjellhammer, Torsnes, Kjelsås og Rygge.