Larvik-spillere på TV 2 Sumo i dag – Larvik

Larvik-spillere på TV 2 Sumo i dag


Det er ingen klubbaktivitet denne helgen, men det betyr ikke at det er stille på håndballfronten.

Norges a-landslag med fem spillere fra Larvik er samlet i OL-byen London. Samlingen er første steg i forberedelsene til OL senere i juli/august. I tillegg til å gjøre seg kjent med byen og anleggene, er det også lagt inn to kamper mot Brasil.. Første kamp ble spilt torsdag og den endte uavgjort 29-29. I ettermiddag møtes lagene igjen og kampen kan sees på TV 2 Sumo kl. 17.00.

Det norske juniorlandslaget spiller Nettbuss Scandinaviann Open i Brummundal, og Larvik har med Mie Sophie Sando i troppen.
Norge startet turneringen med et knepent tap, 30-29, mot de regjerende verdensmesterne fra Sverige. Mie var på banen og scoret ett av de norske målene. Lørdag møter de norske jentene Polen som tapte 31-20mot Danmark i sin første kamp. Kampen starter kl.16.00 og den er også satt opp på sendeplanen til TV 2 Sumo.
Søndag møter Norge Danmark i siste kamp i turneringen. Den starter kl 13.00 og overføres også på nett.

TV 2 Sumo:
Lørdag: Norge jr.- Polen jr. kl.16.00
Lørdag: Norge- Brasil kl.17.00
Søndag: Norge jr.- Danmark jr. kl.13.00