Uavgjort igjen – Larvik

Uavgjort igjen


Kamp nummer to mot Brasil i London endte også uavgjort. I kveld ble sluttresultatet  25-25 etter 11-11 til pause..

Norge hadde definitivt Brasil på kroken i dagens kamp. Med ca. fem minutter igjen av kampen ledet Norge med fire mål. Brasil ville ikke gi seg, og utlignet til 25-25 med få sekunder igjen å spille. I samme periode bommet Norge, som på torsdag, noen klare sjanser samt at det kom noen enkle tekniske feil som ble svært ødeleggende.
Norge var gode i overtall og i kontringsspillet. Viljen til å løpe etter motstanderen er fortsatt stor i det norske laget. I etablert angrep er det mye som må rettes på. Heldigvis er det fortsatt lenge til OL drar i gang.

Norske målscorere:
Camilla Herrem 5, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5, Heidi Løke 4, Marit Malm Frafjord 2, Amanda Kurtovic 2, Gøril Snorroeggen 2, Ida Alstad 1, Kristine Lunde-Borgersen 1, Charlotte Mordal 1, Stine Bredal Oftedal 1 og Linn Jørum Sulland 1.

Toppscorer Brasil: Eduarda Amorim 11 mål.

Utvisninger: Norge 1×2 min., Brasil 5×2 min.