Nora Mørk klar for comeback – Larvik

Nora Mørk klar for comeback


Det har nesten gått et helt år siden vi sist så Nora i kamp. På lørdag er hun tilbake i Larviks lagoppstilling. Det betyr også at hun kan få spilletid mot Buducnost.

Ventetiden har vært lang for Nora, første prognose tilsa at hun kunne være i spill allerede i oktober. Nå er vi i mars, og nå er det klart for deltagelse i kamp.

-Det har vært en tung og lang ventetid, men det å få beskjed om at jeg nå ikke bare skal vær med på oppvarmingen, men også få lov til å sitte på benken i drakt og shorts, betyr veldig mye for meg, sier en «våryr» Nora Mørk. Jeg må bare forholde meg mest stille og rolig så jeg ikke tar helt av, flirer hun.
Nora har hatt god oppfølging av støtteapparatet i klubb og landslag samt at Olympiatoppen har stilt sine ressurser til disposisjon. Allikevel kan det føles ensomt å måtte trene mange økter på egenhånd.

-Det verste med å være så lenge ute er selvfølgelig å tenke på hva man går glipp av. Men jeg må si at det tyngste har vært å ikke kunne bidra i klubblaget i en sesong hvor vi har hatt mange ute med skader og graviditeter.Nå føler jeg at det går fremover og forhåpentligvis går dette bra, avslutter en optimistisk Nora.

Larviks fysioterapeut Krister Næss presiserer at dette er neste steg i opptreningen etter skaden.
-Nora trenger fortsatt dosert håndballbelastning, og kampdeltagelse er viktig del i fullføringen av rehabiliteringen, forteller Krister.

Lik Nora Mørk- offisiell fanside på Facebook!

Larvik-Buducnost, lørdag 31. mars kl. 1645 i Arena Larvik.

BILLETTER

(Larvik)