– Vi kan fortsatt klare det – Larvik

– Vi kan fortsatt klare det

Larvik tapte 20-22 for Buducnost i den første semifinalen i Champions League i Arena Larvik lørdag. – To mål går fort i håndball og det er to omganger igjen, sier Tonje Larsen.

Larvik fikk en marerittstart på kampen og det sto 6-1 til gjestene etter bare 11 minutter. Larvik kom likt på 9-9 og det ble en jevn kamp. Avslutningen var ikke av det beste slaget – Larvik ledet 20-19 snaut ti minutter før slutt og det endte altså 20-22.

– Det er kjipt å ha minusmål før vi skal møte de der nede, synes Tonje Larsen. – Vi hadde selvfølgelig håpet på pluss, men det er fortsatt mulighet. To mål går fort i håndball så det er fullt mulig. Vi har mye mer å gå på og du ser også at de er veldig fornøyd etter kampen. Det blir et leven der nede, men det skal vi bruke til vår fordel, sier hun.

Buducnost vant for første gang i Larvik. I fjor tapte de begge kampene i semifinalen mot Larvik.

– Vi har spilt to av fire omganger og ligger to mål bak. Det er en hel kamp igjen å gjøre det på. Vi må tro på det og spille bedre enn i dag, sier Tonje Larsen.

Se flere bilder fra kampen.

Returkampen spilles i Podgorica søndag 8. april.

Valcea spiller sin første semifinale mot Györ søndag.

FAKTA
Larvik – Budućnost 20-22 (12-12)
EHF Champions League, semifinale 1. kamp.
Arena Larvik, 2770 tilskuere
Larvik: Lene Rantala/Cecilie Leganger – Tonje Larsen 1, Isabel Blanco 3, Tine Rustad Kristiansen, Kari Mette Johansen 1, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8, Linn Jørum Sulland 4, Olga Medvedeva, Thea Mørk, Pernille Wibe, Amanda Kurtović 1.
Toppscorer Budućnost: Bojana Popović 6, Katarina Bulatović 6.
Dommere: Michael Badura/Jaroslav Ondogrecula (SVK)
Utvisninger: Larvik 2×2 min., Budućnost 6×2 min.
Returkampen spilles søndag 8. april kl. 19.00 i Podgorica.