Gratistur til Montenegro – Larvik

Gratistur til Montenegro

-Vi har stått sammen med klubben siden den startet, og nå må vi mobilisere alt vi kan for å hjelpe klubben til en ny finale, sier informasjonssjef i Skagerak Energi, Ruhne Nilssen. Vi har bestilt to fly med plass til 300 personer, hvorav 250 plasser skal gis bort.

Returkampen spilles søndag 8. april kl. 1900 i Moraca i Podgorica.

Eneste generalsponsor

Skagerak Energi har vært generalsponsor i Larvik HK i alle år, først under navnet Vestfold Kraft. Nå viser de sin enorme lojalitet overfor klubben, og dens tilhengere, på en helt ny måte.

Spanderer chartertur
To fly med plass til totalt 300 supportere er bestilt. Skagerak Energi beholder 50 seter til eget bruk og til Larviks administrasjon og styre, resten blir gitt bort til de som vil reise på dagstur til Podgorica etter første «mann til mølla» prinsippet

-Vi ser at jentene trenger all den støtten de kan få. Det har vært en lang og spesiell sesong med mange spillere ute. Det tatt betraktning så er den en formidabel prestasjon, og allikevel ha en finale i sikte. Derfor trenger jentene all den ekstra hjelpen og støtten de kan få fra tribunen. Ja, jeg er klar over at det blir vanskelig å dominere i hallen, men vi vet at jentene setter pris på å vite at noen er der for dem også. Vi håper og tror at dette blir godt mottatt, avslutter Nilssen.

Plassene gis bort i søndag

Dersom du ønsker å dra på tur må du møte opp på kontoret til Larvik HK i Sverresgate 7 i Larvik søndag fra kl.1200. Vi tar ikke i mot bestillinger via telefon, mail etc. Kun personlig oppmøte.
Ta med deg ditt pass, vi trenger en kopi av dette.

Du kan ikke bestille for andre, kun deg selv.

Flyturen og kampbillettene er gratis. Lommepenger til mat og drikke må du holde selv.

Avreisetidene er ikke helt bekreftet ennå, men det blir etter all sannsynlighet tur ut fra Torp ved 11-tiden. Returen fra Montenegro antas å bli rundt kl. 23.00.

Vi blir hentet med buss på flyplassen og kjørt inn til sentrum. Det tar kun 20 minutter. Der kan vi kose oss i noen timer før vi kjøres til kamparenaen.

Etter kampen går turen rett til flyplassen.

Møt opp og bli med på tur!