Valcea vant 35-31 mot Györ – Larvik

Valcea vant 35-31 mot Györ

Valcea var i ferd med å rote bort muligheten til å nå en finale i Champions League da de gikk til pause fire mål bak Györ. Rett etter pause ledet Györ 18-13, da tok det fyr i hjemmelaget.

Györ best i første omgang

Valcea startet kampen best og ledet 5-3 i starten av kampen. Györ fikk orden på det defensive og i løpet av noen minutter gjorde Györ 7-1, og de var klart det førende laget fram til pause.

Sanseløs snuoperasjon

Györ startet 2. omgang med en flott flyver og ledelse 18-13. Det er mulig at de snek seg inn en falsk trygghet, for i løpet av de neste 9 minuttene tok hjemmelaget fullstendig av. Györ ble fullstendig overkjørt, og Valcea vant den perioden 11-1. På det meste ledet Valcea med 7 mål, men Györ fikk samlet seg noe mot slutten og slapp til slutt unna med 35-31.

Den avslutningen kan fort være det som skal til for at ungarerne skal ta seg til finale. Fire mål er ikke mye å gå på.
Returoppgjøret spilles i Veszprem på påskeaften. Kampstart kl. 16.00.