Lang reisedag – Larvik

Lang reisedag

Larviks tropp reiste til Podgorica i Montenegro tidlig fredag morgen. De fleste var oppe og hoppet ved 04-tiden i morges. Flyet fra Torp tok av kl.0615. Det er ikke helt enkelt å flytte en tropp på 20 personer i påsken. Reisen startet fra Torp med en kort mellomlanding i Amsterdam. Derfra gikk ferden videre til Frankfurt, hvor det ventet en pause på drøyt fire timer før ferden gikk videre.

Ventetiden ble benyttet til å innta en solid lunsj på flyplassen. Deretter var det klart for avgang til Podgorica med landing kl.17.00. Der ventet et lett måltid, i letteste laget for spillerne. Kake og croissanter passer ikke helt inn i deres diett, mens støtteapparatet var meget godt fornøyd med kaffe og kake! Spillerne hentet frem norsk brød og pålegg, før de fleste tok seg en tur ut i treningstøy for å få ristet reisen ut av kroppen.

I kveld gjenstår det kun middag på programmet. Jon Blund kommer garantert tidlig på besøk i kveld…

(Larvik)