LK92 klar for VM i Tsjekkia – Larvik

LK92 klar for VM i Tsjekkia

Etter to innledende seiere i VM-kvalifiseringen i Helsingborg i Sverige er det allerede klart at Mie Sophie Sando og Norges LK92-landslag er klar for sommerens U20-VM i Tsjekkia.

Juniorjentene (LK92) er klar for sommerens VM i Tsjekkia etter seier over Slovenia i dagens VM-kvalifiseringskamp. Det holdt med to seiere innledningsvis i kvalifiseringen, som spilles i Sverige i påsken, skriver handball.no.

Det ble en slitekamp mot Slovenia, som så sjansen til å kapre den andre kvalifiseringsplassen hvis Sverige går feilfritt. Mot slutten ble imidlertid slovenerne slitne og de norske jentene sto på og fikk betalt for det. – Det ble jevnt etter pause også. Jentene sto distansen godt og var gode på slutten, forteller Henning Krøger i trenerteamet til handball.no.

De to beste lagene i gruppa er kvalifisert til VM i Tsjekkia 1. – 15. juli 2012.

Norge avslutter kvalifiseringen søndag mot Sverige, som også er klar for VM.

(Larvik)