Storhamar satser på overskudd – Larvik

Storhamar satser på overskudd


Storhamar kommer til kamp i kveld med en helt annen oppladning enn Larvik. Til Hamar Arbeiderblad forteller trener Arne Senstad at jentene fikk fri fra onsdag til og med 1.påskedag.

Larviks oppladning til kampen har vært den rake motsatsen til Storhamars.  Langturen til Montenegro og semifinalen i Champions League mot Buducnost ble på ingen måte noen ferietur.

-Vi må bare legge den kampen bak oss, sier Ole Gustav Gjekstad. Vi leverte en god kamp defensivt, men det som ble produsert med ball ble dessverre så alt for svakt. Vi kan ta med oss den defensive innsatsen videre – får vi det til å stemme kommer vi til å skape mye mer med ball i kveld. Det at det er Storhamar som er motstander gjør også at vi kommer til å være ekstra våkne. De var Postenligaens nest beste lag etter jul, avslutter Gjekstad

Storhamar satser på at en miniferie skal løse ut en ny formtopp.

– Vi valgte å ta fri fra onsdag til og med 1. påskedag i år og satse på skikkelig overskudd inn i den første kampen, det motsatt av Larvik som har vært på en slitsom tur til Montenegro der de fikk skikkelig bank, kom sent hjem mandag kveld, og så skal reise til oss, sier trener Arne Senstad.

Tirsdag var han midt inne i en rekke Larvik-kamper på video da HA-sporten ringte.

– Hvordan skal dere slå Larvik?
– Jeg vet sannelig ikke. Jeg ser på video nå, men jeg vet ikke om jeg kommer noe nærmere svaret, sier Senstad litt galgenhumoristisk, før han fortsetter:
– Vi har hatt flere gode matcher mot dem. I år var det helt jevnt i Larvik, og selv om det ble en god del mål sist, da vi ble med på tempoet dem var det mye bra. Det aller viktigste er at vi ikke gjør for mange tekniske feil eller får for mange bomskudd. Da er de nådeløse.

Storhamar – Larvik, Prestrudhallen klokken 19.

Returoppgjøret spilles i Arena Larvik lørdag 14. april kl.19.00.

BILLETTER