Billettene flyr ut! – Larvik

Billettene flyr ut!

Larvik HK og PW Cup har invitert samtlige som deltar under helgens PW Cup for J/G 12-13 på kamp i Arena Larvik på lørdag, når Larvik tar i mot Storhamar til returoppgjør i semifinalen i sluttspillet. Det har blitt meget godt mottatt av lagene.

Lagene melder fra om de vil på kamp ved ankomst til turneringen. Fredag kveld kl.20.00 ringte turneringsledelsen Larvik HK og ba om å få oversendt flere billetter. Alle lag har ennå ikke registrert sin ankomst og den opprinnelige billettbunken begynte å bli litt for slunken. Før turneringen anså man at ca. 1500 billetter vil holde- den vurderingen ser i øyeblikket ut til å ha vært litt forsiktig, noe Raymond Pettersen i PW Cup er glad for.

– Det har virkelig gått unna her. Vi regnet med at mange ville benytte tilbudet, men dette er allikevel over all forventning. Det bør bli god stemning i Arena Larvik i morgen kveld, forteller Pettersen.

Dette blir meget godt mottatt av Larvik HK også. Tor Odvar Moen gleder seg over at kampen vil få en flott ramme.

– Fantastisk moro med slik respons. Vi trodde vel også at 1500 billetter ville holde i massevis, men er veldig glade for at den rammen sprakk. Det er alltid artigst å spille med mange folk på tribunene. Dette blir rett og slett gøy.  Denne turneringen har nok de årgangene som er mest opptatt av å få se mange av idolene sine, og kanskje sikre seg noen autografer. Vi har allerede gitt jentene beskjed om at det kan bli en del skriving etter kampen.

Larvik – Storhamar, lørdag 14. april kl. 19.00 i Arena Larvik.

Billetter