Utklasset Storhamar – Larvik

Utklasset Storhamar

Larvik, med en opplagt Thea Mørk på venstrekant, begeistret bortimot 2000 deltakere i Peter Wessel Cup da Storhamar ble sendt hjem med 20-målstap i den andre semifinalen i sluttspillet.

Thea Mørk ble kampens toppscorer med ni mål, og ble kåret til banens beste spiller. 

– Dette var veldig gøy! Det er moro å spille så bra som vi gjør i dag. De andre spiller meg bra opp, og jeg hadde fått litt tips og råd om hvor jeg burde skyte. Jeg er klar hvis det blir mer spilletid i finalen, lover Thea Mørk.

Lise Løke fikk prisen som beste spiller på Storhamar. Hun var også lagets toppscorer med sine totalt 8 mål. Anja Edin spilte sin siste kamp i Storhamar-trøya før hun aksler i den hvite Larvik-trøya neste sesong.

2067 tilskuere fulgte kampen i Arena Larvik, blant annet etter stor interesse blant deltakerne i Peter Wessel Cup for alderklassene 12-13 år, som arrangeres i Larvik i helgen.

Storhamar var ikke i nærheten av å følge Larvik som i den første sluttspillkampen, eller som de var i seriekampen i Larvik, der hjemmelaget vant med ett mål. Det ble solid Larvik-seier med 20 mål, og Larvik er dermed klar for sin 11. sluttspillfinale på rad. Larvik har vunnet de 10 foregående sluttspillene.

FAKTA
Larvik – Storhamar 39-19 (19-8), sammenlagt 70-44
Semifinale sluttspillet, 2. kamp

Her finner du fakta fra kampen
.
Larvik er klar for finale i sluttspillet. Bortekampen spilles 25. april. Den avgjørende finalen spilles hjemme i Arena Larvik 28. april og blir sesongens siste kamp.

Motstander avgjøres søndag kveld, da Byåsen møter Stabæk. Trønderne vant første kamp 29-24.

Liker du Larvik HK på Facebook? Da kan du se flere bilder fra kampen.