Larvik møter Byåsen i finalen – Larvik

Larvik møter Byåsen i finalen


Byåsen vant 30-29 over Stabæk i Trondheim i kveld, og sikret med det plass i sluttspillfinalen, og kanskje minst like viktig – kvalifiseringsplassen til Champions League.

Byåsen vant den første kampen i Bærum med 29-24, noe som ga et godt utgangspunkt for returen. Enkelt ble det ikke, for Stabæk yppet seg stadig i kveldens kamp. Det stod 17-17 til pause og ved flere anledninger i 2. omgang ledet Stabæk med fire mål. De siste 12-14 minuttene tok Byåsen over, og kunne sikre avansementet relativt kontrollert.

Nå er det duket for finale mellom de to beste lagene i Postenligaen. Første kamp spilles i Trondheim onsdag 25. april. Den avgjørende kampen spilles i Larvik lørdag 28. april. Klokkeslettene er ikke fastsatt, men kampen i Larvik skal spilles tidlig, sannsynligvis klokken 12.30.

Billettene til kampen i Larvik vil bli lagt ut for salg så snart kamptidspunktet blir bekreftet.