Pressemelding: Stortalent klar for Larvik – Larvik

Pressemelding: Stortalent klar for Larvik

Bækkelagets Kristine Breistøl har vært et ettertraktet overgangsmål for mange klubber i Norge denne våren. Nå er valget tatt- karrieren fortsetter i Larvik Håndballklubb.

I går ble det meldt at Breistøl var klar for spill i Larvik. Nå er alle formaliteter på plass. Hun har signert en toårig kontrakt med Larvik.

Den høyreiste bakspilleren har hatt mange «beilere» på sin dør denne våren. Kristine er sannsynligvis den mest spennende bakspillertypen i norsk håndball for tiden. Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er meget fornøyd med signeringen.

-Vi er glade for å kunne presentere Kristine Breistøl som ny spiller i Larvik. Kristine er et av Norges største talenter, med potensiale til å bli en skytter i verdensklasse.Vi har gode tradisjoner i Larvik for å utvikle spillere, og her har vi en spiller som med riktig trening og matching vil kunne bli til stor glede for både Larvik og Norge i årene som kommer.

Hun spilte samtlige 26 kamper for Bækkelaget i 1. divisjon denne sesongen og ble klubbens toppscorer med 163 mål. Med det endte hun på 4. plass i skytterligaen i 1. divisjon. 

Kristine er glad for at valget nå er tatt og hun gleder seg til fortsettelsen.

-Jeg gleder meg til å spille i Larvik fordi det er en veldig god utviklingsarena og en unik mulighet til å trene med- og lære av de beste. Det kommer til å bli noe helt nytt, men jeg ser frem til å ta fatt på de utfordringene som kommer.

Etternavnet Breistøl lyder kjent i Larvik- hun er Sara Breistøls kusine.
Kristine er 18 år og 189 cm høy, med et meget godt skudd på repertoaret. Larvik HK er meget glade for at Kristine har valgt å utvikle seg videre i vår klubb.

Fakta:
Navn: Kristine Breistøl.
Klubb: Bækkelaget Spkl.
Født 23.08.1993
Høyde: 189 cm.
22 jr. landskamper- 46 mål

(Larvik)