Økt kapasitet på Larvik Håndballskole 2012 – Larvik

Økt kapasitet på Larvik Håndballskole 2012


Larvik HKs sommerhåndballskole er umåtelig populær, og i år var den fulltegnet i starten av februar. Vi har en god nyhet til de av dere som ikke kom med- vi legger ut 60 ekstra plasser med overnatting.

Daglig leder i Larvik Håndballakademi, Lene Rantala, er glad for at klubben kan tilby flere plasser til denne aktiviteten.

-Etterspørselen har vært enorm i år, forteller Lene. Vanligvis har vi fått plass til de fleste, men i år var det fulltegnet tidlig.Vi har jobbet med å skaffe mer overnattingskapasitet, og nå har vi lyktes med det. Det betyr at vi kan ta inn alle som står på ventelisten vår, samt tilby 60 plasser ekstra. Det er første mann til mølla som gjelder, og all påmelding skal skje via nettsidene våre, avslutter Lene.

Larvik Håndballskole 2012 arrangeres i uke 26 fra mandag 25. juni til fredag 29. juni. Les all informasjon som er oppgitt før du starter påmeldingen. 

Meld deg på her.