Tittel nummer 40 – Larvik

Tittel nummer 40

Årets sluttspillseier ble den 40. tittel for Larvik Håndballklubb. Byåsen klarte ikke å stå imot Larvik i den andre finalekampen. Larvik vant 28-16 og tok tittelen i sesongens siste kamp.

Larvik scoret først, og lot aldri Byåsen få lov til å gjøre returkampen i sluttspillfinalen like spennende som det var i Trondheim i midtuka.

Larvik ledet 6-4 midtveis i 1. omgang, og til pause var det allerede 14-7 til hjemmelaget. Til slutt endte det med 12 måls seier.

Linn Jørum Sulland ble toppscorer i begge sluttspillfinalene, denne gang med seks mål. Hun er også sesongens toppscorer for Larvik Håndballklubb.

Tonje Larsen har vært med på alle titlene Larvik har tatt, og kunne heve pokalen etter seieren i Arena Larvik. Les hva Marit Breivik synes om prestasjonen i VG Nett.