Larvik HK arrangerer FA-cupfinale – Larvik

Larvik HK arrangerer FA-cupfinale

Lørdag 5. mai møtes Chelsea og Liverpool til FA-cupfinale på Wembley i London. Larvik Håndballklubb inviterer til fotballfest i Båt1-bygget på Hegdal utenfor Larvik, og ambisjonen er å samle 1000 personer til kamp.

Larvik Håndballklubb og Larvik Liverbirds har slått seg sammen om å arrangere en skikkelig fest for alle tilhengere av engelsk fotball i forbindelse med finalen på Wembley. To storskjermer på hver seg ca 30 m², musikk og høy stemning er rammebetingelsene. I tillegg legges det til rette for andre aktiviteter før, under og etter kampen. Dette skal bli en happening for store og små, forteller prosjektleder i Larvik HK, Liv Bente Mitchell.

– Vi lager et opplegg tilpasset folk i alle aldre. I tillegg til kampen, som starter kl.18.15, blir det grilling og hoppeslott utenfor bygget fra kl. 16.00. Vi skal bygge opp stemningen til det maksimale i timene før avspark. Med to storskjermer på 30 kvadratmeter og god lyd bør det bli en fantastisk stemning inne i bygget under arrangementet.

Vi har valgt å legge opp arrangementet slik at familier kan delta. Men, vi må gjøre noen tilpasninger inne i bygget, da det vil være alkoholservering på arrangementet. Barn under 18 år må se kampen på de samme skjermene, men fra et eget område, og forlate arrangementet ved kampslutt. Det vil i tillegg bli satt opp en buss som kommer til å gå i rute mellom arrangementsstedet og jernbanestasjonen etter kampslutt. Den går så lenge det er behov. Prisen har vi ennå ikke avklart, men det blir sikkert ikke dyrt, avslutter Mitchell.

Klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er begeistret for prosjektet og gleder seg til arrangementet.

– Jeg har alltid drømt om å få jobbe for Liverpool, eller helst spille for, flirer Bjørn-Gunnar. Det ble jo ikke noen Champions League-finale i håndball for oss den helgen, så da fant vi en annen finale vi kunne arrangere. Dette kan bli en innertier, avslutter han.

FA-cupfinale:

Chelsea vs. Liverpool, lørdag 5. mai. Arrangementstart kl. 16.00. Kampstart kl. 18.15. Båt1-bygget, Hegdalveien 167, 3261 Larvik.

INFORMASJON OG BILLETTER FINNER DU HER

ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK