Klart for fotballfest – Larvik

Klart for fotballfest

Liverpool og Chelsea spiller FA-cupfinale lørdag kl. 18.15, og nå er lokalene på Hegdal rigget og klare til fest. «Båt 1»-bygget på Hegdal er stedet og arrangementet starter kl. 16.00.

To storskjermer på hver seg ca 30 m², musikk og høy stemning er rammebetingelsene. Før kampen settes det opp hoppeslott for de minste. For de litt større blir det salg av øl og mineralvann, herunder også noen matbiter.

Det er plass til tusen Liverpool-supportere (selvsagt gir vi også et lite hjørne til en og annen fra Chelsea) … eller nysgjerrige fotballsupportere som ikke har fått laget sitt til finalen.

Rammene vil også være gode selv om det ikke skulle bli «fullt hus». Ta en titt på artikkelbildet – her blir det kampstemning.
Begge lag «la opp» til en dårlig generalprøve i midtuken, med tap mot henholdsvis Fulham og Newcastle. Liverpool roterte mye på laget i forhold til kampen mot Norwich hvor det ble en klar 3-0-seier. Chelsea hadde mye å spille for på onsdag, men feilet stygt mot Newcastle og tapte 2-0 hjemme på «Brua». 

Arrangementet er et samarbeid mellom Larvik Liverbirds og Larvik Håndballklubb. Kr. 50,- av inngangspengene går til JFT96 Foundation etter ønske fra Larvik Liverbirds.

INFORMASJON OG SALG AV BILLETTER HER