Bruttotroppen til OL tatt ut – Larvik

Bruttotroppen til OL tatt ut

Fem Larvik-spillere er tatt ut i troppen til OL-oppkjøringen. En eller to spillere til blir tatt ut før laget drar til Algarve, og det står flere Larvik-spillere i kø for å være med i bruttotroppen.

Det er samling på Olympiatoppen 22. – 24. mai og i Algarve, Portugal 8. – 23. juni.

Norges Håndballforbund og landslagssjef Thorir Hergeirsson har tatt ut følgende tropp til håndballjentenes OL-forberedelser:

Kari Aalvik Grimsbø (Esbjerg), Silje Solberg (Stabæk), Katrine Lunde Haraldsen (Györ), Mari Molid (Byåsen), Karoline Næss (Stabæk), Stine Bredal Oftedal (Stabæk), Ida Alstad (Byåsen), Heidi Løke (Györ), Tonje Nøstvold (Byåsen), Karoline Dyhre Breivang (Larvik), Kristine Lunde-Borgersen (Våg), Kari Mette Johansen (Larvik), Marit Malm Frafjord (Viborg), Charlotte Mordal (Issy Paris), Linn Jørum Sulland (Larvik), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (Larvik), Gøril Snorroeggen (Esbjerg), Amanda Kurtovic (Larvik), Camilla Herrem (Byåsen).

Som kjent kan kun 14 spillere bli med til OL.