Stem på all star team – Larvik

Stem på all star team

Tonje Larsen og Cecilie Leganger er med, men Kari Mette Johansen har i innspurten falt ut av håndballforbundets kåring av all star team i forbindelse med NHFs 75-årsjubileum.

Kåringen foregår på Facebook, og man kan stemme ved å følge denne linken til og med 31. mai og du kan vinne tur til OL.

Du kan hjelpe til å stemme Kari Mette inn på laget igjen, der de tidligere Larvik-spillere Kristine Duvholt Havnås og Cathrine Roll-Matthiesen er inne på laget sammen med Tonje Larsen og Cecilie Leganger. Du kan hele tiden følge stillingen ved å klikke på «Se folkets All Star team». I skrivende stund er Kari Mette Johansen den spilleren som er nærmest å komme inn på laget.

Det er håndballjentenes hovedsponsor Gjensidige som arrangerer konkurransen i samarbeid med håndballforbundet i forbindelse med NHFs 75-årsjubileum i år.

På denne måten skal spillerne som har bidratt til alle oppturene i gullalderen for norsk kvinnehåndball feires! På Facebook-siden kan du stemme på dine landslagsfavoritter og melde deg på konkurransen om tur for to til OL i London.

All Star-teamet offentliggjøres 16. juni.