VM-aktuelle rekrutter – Larvik

VM-aktuelle rekrutter

Fire Larvik-rekrutter er i bruttotroppen til VM i Montenegro i august for LK94-landslaget.

De var innkalt til landslagssamling i Larvik denne uka. Henriette Henriksen ble syk og måtte melde forfall, men de tre andre er med på samlingen, som foregår på sportellet på Halsen fra tirsdag til fredag.

Jentene, f.v. Vilde Johansen, Monica Ingri, Henriette Henriksen og Sofie Lund har fått beskjed om at de er i bruttotroppen til VM, men føler seg ikke sikre på en plass. Det er to samlinger til før VM, i Sverige og Frankrike.

Vilde og Monica er med på sin første samling. Sofie har vært med en gang tidligere, mens Henriette var med til EM i Tsjekkia i fjor, der det ble bronse for det norske laget.

VM spilles i Montenegro 16. – 26. august. Trenere for LK94-laget er Axel Stefansson og Trine Haltvik. Her kan du se hvilke lag U-jentene skal møte i VM.

– Vi trives godt på samling her i Larvik. Det er veldig fint å være på samling i utlandet, men når det skal være i Norge er det veldig greit at det er kort avstand hjem, tilfelle vi har glemt noe. Da kan vi bare dra og hente det. Ellers er vi naturlig nok her sammen med de andre, og det er trene, spise og sove som står på programmet. Det er også satt av tid til skolearbeid, forteller jentene.