Tine Stange er gravid – Larvik

Tine Stange er gravid

Tine Stange er gravid. Med termin midt i desember passer det fint i forhold til at kneoperasjonen allerede hadde satt henne utenfor håndballspill til vi blar om til 2013.

– Vi er veldig glade og fornøyde. Det er kanskje ikke optimalt i forhold til opptreningen av kneet, men likevel noe å glede seg over når det er så lang tid til jeg kan spille igjen. Det er masse håndballting å glede seg til etter fødselen, sier Tine Stange.

Tine Stange går inn i sin tiende sesong i Larvik og ble enig om ny treårskontrakt i februar.

Bakspilleren ødela det meste i høyre kne i slutten av januar. Da hadde hun nesten akkurat kommet tilbake etter en leddbåndskade i tommelen og var sårt savnet i et Larvik-lag med flere bakspillere ute. 19. mars ble hun operert. Nå er fokus på å bli frisk og samtidig nyte tiden som kommer.

– Det blir spennende å se hvordan det går med opptrening av kneet utover i graviditeten, man vet jo ikke hvordan det blir. Det får jeg ta litt etter hvert. De første tre månedene har gått bra, jeg har vært i fin form og trent helt normalt, uten problemer.

– Njård var motstander både da jeg skadet tommelen og kneet. Jeg tror jeg må droppe og spille kamper mot dem, sier Tine spøkefullt.

(Larvik)