Lisensen er klar – Larvik

Lisensen er klar

Larvik Håndballklubb er også i år tildelt eliteserielisens for kommende sesong i første runde med tildelinger.

Kun fem av klubbene fikk lisens i den første runden med tildeling av eliteserielisens for sesongen 2012/13. Foruten Larvik ble Levanger, nykommer Glassverket, Tertnes og Stabæk gitt lisens i denne omgang.

Det er ikke nødvendigvis noe dramatikk i at ikke alle lisenssøknadene er ferdigbehandlet i den første runden.

Behandlingen av den første runden lisenstildelinger omfatter klubbene som hadde sendt inn komplett og godkjent dokumentasjon innen fristen og som har positiv egenkapital. Ved behandlingen av lisensen er lagt til grunn egenkapital og resultat sett i forhold til omsetningen, melder handball.no.

Som de foregående årene, må flere klubber vente litt lenger for å få tildelt sin lisens, I mange av tilfellene har det sammenheng med at ikke alt materiell er tilgjengelig ved første gangs behandling og/eller at den innsendte dokumentasjonen må gjennomgås nøyere.

De resterende søknadene vil bli behandlet i løpet av juni.