Mødrene tilbake – Larvik

Mødrene tilbake

Olga Medvedeva og Gro Hammerseng er tilbake etter mammapermisjon forrige sesong og er klare for å satse på en ny sesong.

Gro Hammerseng spilte ingen kamper forrige sesong, men var med på noen treninger mot slutten av sesongen. Olga Medvedeva var innom på tampen av sesongen og hadde også noen spilleminutter.

– Det er veldig ålreit å være tilbake, men det er fint at vi får en litt mild start. Nå er det tre uker med trening før det er litt ferie igjen, sier Gro Hammerseng.

– Det blir en litt annerledes hverdag. Nå må vi finne barnevakt, men slipper å tenke bare på bleier og melk og sånn, sier Olga Medvedeva.

– Det har blitt mye trening alene det siste året. Det er jo en grunn til at man har valgt lagidrett, for det er gøyest å trene sammen med andre. Det er veldig gøy å røre ballen og være i gang igjen. Da får vi prøvd litt hvordan det er før vi starter for fullt i august, sier Hammerseng.

Begge tror det kommer til å bli litt støle muskler til å begynne med, men gledet seg veldig over å skulle trene daglig med laget igjen.