Kan bli OL-reserve – Larvik

Kan bli OL-reserve

Isabel Blanco er blant fem kandidater til å bli OL-reserve når den 15. spilleren skal plukkes ut 8. juli.

Larviks strekspiller Isabel Blanco (33) har 70 landskamper og to EM-gull på merittlisten. Hun er med når OL-laget samles til precamp i Oslo 9. juli. Dette er den samme datoen Norge skal melde inn den endelige troppen til IOC.

Blanco var ikke med til Algarve og har ikke vært i OL-diskusjonen før Heidi Løkes skade i en av kampene mot Sverige i Portugal.

Karoline Næss, Stine Bredal Oftedal, Silje Solberg, Isabel Blanco og Charlotte Mordal har status som reserver.

– Jeg har hatt kontakt med Blanco over periode og det er godt å ha både henne og June Andenæs i bakhånd om det skulle skje noe med strekspillerne våre. Heidis lyskestrekk var dyp og vil følger den tett opp. Men vårt klare mål er at hun skal spille turneringen Scandinavian Open midt i juli, sier Hergeirsson til VG.