Tror på jevnt VM – Larvik

Tror på jevnt VM

Kristine Breistøl og Mie Sophie Sando er klare for junior-VM i Tsjekkia de neste to ukene. Det kan bli et jevnt mesterskap, tror Reidar Møistad i trenerteamet.

Troppen ble samlet på Olympiatoppen i Oslo torsdag. Første VM-kamp er søndag.

Siste oppkjøring i Polen endte ikke så bra rent resultatmessig, der laget spilte to kamper mot Polen og to mot Russland.

– Vi tapte tre av fire kamper, men vi prøvde mye forskjellig og det ser veldig bra ut når vi spillet til å sitte. Vi byttet mange av gangen og spillet ble litt urytmisk i turneringen i Polen. Når vi greier å holde på det gode spillet over lengre perioder og redusere det som ikke fungerer så bra så tror jeg vi kan gjøre det veldig bra. Vi har spesielt lyst til å vise at vi er bedre enn 12. plassen i EM sist, sier Kristine Breistøl.

Bakspilleren som kom til Larvik fra Bækkelaget har mye skuddansvar i laget.

– Det har blitt mer ansvar etter hvert, og det er morsomt.

Mie Sophie Sando bytter mye angrep/forsvar slik det har vært til nå, og håper å gjøre det såpass bra at hun kjemper om å være førstevalget på linja.

– Vi har veldig bra toppnivå i laget, men bunnivået er for lavt. Hadde det stått om plassering i et mesterskap hadde vi nok ikke disponert laget som vi gjorde i Polen, sier Mie Sophie Sando.