Trekning fredag – Larvik

Trekning fredag

Fredag er det trekning av gruppemotstanderne i Champions League. Turneringen og EHF stiller med ny logo denne sesongen og tirsdag ble kvalifiseringskampene trukket.

Byåsen skal møte Metalurg i sin første kvalifiseringskamp. Vinner de over makedonerne er det vinneren av Buxtehuder SV (GER) og SV Dalfsen (NED) som blir motstander i kampen om en plass i gruppespillet. Byåsen vil uansett ikke havne i Larviks gruppe.

Den spanske seriemesteren Itxako var direkte kvalifisert til gruppespillet.  På grunn av at de ikke deltar er det en åpning i gruppespillet. Derfor spilles det en ekstra playoff-kamp som gir direkte plass i gruppespillet for to av lagene som ikke ble trukket i kvalifiseringsgruppene.

Fredagens trekning med Larvik foregår i tyske Herzogenaurach og streames direkte på EHFs nettsider.

Her er oppsettet for kvalifiseringen.

Her kan du lese om EHF og Champions Leagues nye logo (engelsk).

 

 (Larvik)