Avgjorde mot Romania – Larvik

Avgjorde mot Romania

Kristine Breistøl og Mie Sophie Sando har delt noen inntrykk fra innledningen av junior-VM med oss. Gruppespillet avsluttes fredag og Norge kjemper om å bli nummer to i gruppa.

Kristine Breistøl ble sentral i torsdagens kamp mot Romania, der hun scoret seiersmålet to sekunder før slutt.

På hviledagen onsdag oppsummerte hun de tre første kampene slik:

– Vi har spilt tre tøffe og jevne kamper. Første kamp mot Kroatia var en «slitekamp» og typisk åpningskamp med en del nerver, men vi greide til slutt å ta seieren! Kampen mot Nederland var også en tett og jevn kamp, hvor vi var veldig fornøyd med å få med oss ett poeng. Nederland tok sølv i EM i fjor. Den tredje kampen mot Brasil var, som de to andre, tett og jevn. Vi ledet store deler av kampen men greide aldri å sage de helt av. Mange tekniske feil og skuddbom gjorde at vi tapte kampen, sier hun.

– På hviledagen fikk vi tankene bort fra tapet mot Brasil i et badeland, hvor vi også samlet nye og viktige krefter inn mot de to siste kampene, som er utrolig viktige å vinne. Da har vi gode muligheter til å få en bra plassering i gruppespillet, sa Kristine Breistøl.

Første kamp etter hviledagen endte altså med seier, og fredag avsluttes gruppespillet med kamp mot Tunis. De fire beste går videre til sluttspill.


Foto: David Krňanský