Beste kamp så langt – Larvik

Beste kamp så langt

LK92-landslaget med Larvik-spillerne Kristine Breistøl og Mie Sophie Sando er klare for kvartfinale i junior-VM i Tsjekkia.

Jentene har sendt bilder fra fridagen etter at gruppespillet var unnagjort. En fridag med sol, svømming, beachvolleyball, middag med foreldre, shopping og litt avslapping var det som skulle til for å være klare for flott innsats mot Østerrike i åttedelsfinalen.

– Hviledagen virket veldig bra på gruppa! Vi koste oss masse med shopping og soling. I tillegg var det veldig hyggelig å få litt tid med foreldrene. Kampen mot Østerrike er den beste mesterskapskampen vi har spilt så langt! Vi tapte for Østerrike i EM i fjor, så det var en deilig revansj. Laget spilte veldig bra sammen og stengte bakover med et solid forsvar og keepere på over 50 % redninger, forteller Mie Sophie Sando.

Kristine Breistøl ble Norges toppscorer mot Østerrike. Les mer om kampen på handball.no.

– Nå reiser vi til Ostrava for å spille kvartfinale på tirsdagen mot Serbia, en spennende motstander. Laget vårt har en veldig bra moral og god energi med videre i sluttspillet, sier Sando.

Mie Sophie Sando (t.v.) og Tiril Günther Merg fra Glassverket benyttet fridagen blant annet til litt soling.